Oldal kiválasztása

Kék légvitorláshajó

(1 vásárlói értékelés)

17.500 Ft

50×40 cm.

49 készleten

Kategória:

Leírás

A kép mérete az eredetivel megegyező: 50×40 cm.

Nagy felbontású crusescanner digitalizálással, első osztályú, prémium minőségű amerikai Fredrix© matt, művészi festővászonra készült nyomat, limitált példányszámban. A nyomathoz mellékelten megküldjük a sorszámozott származási igazolványt. Ez a 380 gr/nm vastagságú festővászon masszívabb, mint a gyenge minőségű, alacsony grammsúlyú vásznak, melyek hajlamosak elengedni a rugalmasságukat, kifakulnak, lepattog róluk a festék.

A vászonkép 3 cm vastag vakrámára van feszítve, amely természetes, műszárított faanyagból készül. A vászonkép keretének elkészítésekor a lapok ellentétesen vannak összeragasztva, így megakadályozva a vetemedést. A vászonképek kerete környezetbarát anyagból készül (formaldehid-mentes ragasztással), amely a természetes vászonanyagot tökéletesen, harmonikusan egészíti ki.

A vászonképek beltéri használatra készülnek, ezért mi a kültéri használatot nem ajánljuk.

A szállítási határidő a megrendeléstől számított 5 munkanap

Kék légvitorláshajó termékről 1 értékelés

  1. Zsuzsanna Mihályné Molnár (megerősített tulajdonos)

    Gyors visszajelzés után már másnap postára adták a képet. Izgultam, hogy karácsonyig megérkezzen, de ez bőven sikerült. A nyomat minősége szép, a kiválasztott képnek megfelelő, a csomagolás biztonsága profi. Köszönöm, bízom benne, hogy a megajándékozott is szeretni fogja.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.