Oldal kiválasztása

Mólók alatt

(1 vásárlói értékelés)

14.900 Ft

40×30 cm

49 készleten

Kategória:

A kép mérete az eredetivel megegyező: 40x30 cm.

Nagy felbontású crusescanner digitalizálással, első osztályú, prémium minőségű amerikai Fredrix© matt, művészi festővászonra készült nyomat, limitált példányszámban. A nyomathoz mellékelten megküldjük a sorszámozott származási igazolványt. Ez a 380 gr/nm vastagságú festővászon masszívabb, mint a gyenge minőségű, alacsony grammsúlyú vásznak, melyek hajlamosak elengedni a rugalmasságukat, kifakulnak, lepattog róluk a festék.

A vászonkép 3 cm vastag vakrámára van feszítve, amely természetes, műszárított faanyagból készül. A vászonkép keretének elkészítésekor a lapok ellentétesen vannak összeragasztva, így megakadályozva a vetemedést. A vászonképek kerete környezetbarát anyagból készül (formaldehid-mentes ragasztással), amely a természetes vászonanyagot tökéletesen, harmonikusan egészíti ki.

A vászonképek beltéri használatra készülnek, ezért mi a kültéri használatot nem ajánljuk.

A szállítási határidő a megrendeléstől számított 5 munkanap

Mólók alatt termékről 1 értékelés

  1. Zsuzsanna Mihályné Molnár (megerősített tulajdonos)

    A fotó alapján rendelt nyomat nem okozott csalódást, igényes kivitelezésben, a várt minőségben kaptam meg. A csomagolás és szállítás, érkezés pontos volt. Véletlenül kimaradt az eredetiség igazolás, de kérésre gyors választ kaptam és pótolták. A lényeg, hogy a képek alkotói folyamata, felhasznált újrahasznosított kellékei nagyon tetszenek, egyedisége, szín és formavilága nagyon kedves. Azonnal rendeltem egy újabb képet ajándékba, ünnep után jelzem, ha a megajándékozottnak tetszett. Ezt a képet az unokáknak berendezett gyerekszobámba fogom kitenni, remélem, örömet fog okozni nekik. Gratulálok, keresni fogom a kiállítását, ha elérhető és újra látogatható lesz.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.